Facts About نیلینگ Revealed
Facts About نیلینگ Revealed
Blog Article
از مهمترین معیارهای انتخاب روش پایدارسازی بعد اقتصادی است، در ادامه جهت سهولت کار مقایسه کلی بین هزینه کلی اجرای خرپا و نیلینگ ارائه میشود.
علت بستن صفحه سرمیخ ایجاد سطح بزرگتر برای جلوگیری از برش پانچ و سوراخ شدن بتن شاتکریت است.
سیستم میخکوبی یا نیلینگ، فرآیندی است که اجرای آن نیاز به تبحر خاص و ویژه دارد. هرچند که فضا و موقعیت زمین برای انجام این فرآیند بسیار حیاتی هستند، اما اهمیت حضور مهندسان باتجربه و متخصص در این زمینه تأثیر بسزایی در نتیجه کار خواهد داشت.
این دو روش علیرغم شباهاتهای بسیاری که با یکدیگر دارند دارای تفاوتهایی نیز میباشند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. تفاوت نیلینگ و انکراژ عبارت است از:
این نوع از تجهیزات دارای قسمتهایی از قبیل مته، میله و دکل حفاری، سیستم جلو برنده مته، سیستم ضد قفل، جکهای هیدرولیکی، فرمان و تابلوی کنترل دستگاه و روشنایی هستند.
اگر سطح لغزش از میان نیلها عبور کند باید پایداری نیروهای مقاومی که در نیلها ایجاد شده است نیز محاسبه شود.
دیوارهای مختلف نگهبان هر یک دارای مزایا و محدودیت های ویژه ای بوده که به فرآخور پروژه ها میتوان از هر یک یا تلفیق آنها استفاده نمود.
با توجه به ماهیت سیستم میخ گذاری، زمینهای مجاور گود مورد تعرض قرار میگیرند. این تعرض در صورتی که در زیر ملک مجاور باشد، بر اساس قانون باید رضایت مالک را به همراه داشته باشد.
نیلینگ یا میخکوبی یکی از رایجترین و بهترین روشهای نگهدارنده برای جلوگیری از ریزش ??? ??? دیوارهها در محل گودبرداریها و … است و در مقایسه با روشهایی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان مزیتهای متعددی دارند.
در سیستم میخ گذاری، خاکبرداری مرحله به مرحله صورت میگیرد و پس از پایان خاکبرداری در هر مرحله، میخ گذاری در آن تراز صورت میگیرد.
در این روش به جای احداث سازه نگهبان، خود سازه اصلی از بالا به پایین اجرا و همزمان گودبرداری انجام می گردد. مراحل اجرایی بطور کلی در شکل نشان داده شده است. این روش با ایجاد تغییراتی در نحوه طراحی و محاسبات سازه و در اختیار داشتن برخی تجهیزات و امکانات خاص، در ساخت ایستگاه های مترو در اروپا به منظور کاهش زمان و هزینه های اجرائی و کاهش اختلال در ترافیک شهری و زندگی مردم به کار گرفته شد و به دلیل مزایای بالای آن در سال های اخیر در پروژه های بزرگ عملا جایگزین روش ساخت سنتی گردیده است.
دستگاه شاتکریت در فرآیند میخکوبی، ماسه و سیمان را به دیواره منتقل میکند. این عمل توسط افراد متخصص در این حوزه و با همکاری کارگران صورت میگیرد. دستگاه به دو نوع خشک زن و مرطوب زن تقسیم شده و پاشش با فشار قوی باعث ایجاد یک لایه فشرده روی سطح موردنظر میگردد.
این امر، به ویژه در دیوارهای نیلینگ دائمی، از جمله معایب و محدودیتهای جدی این روش در این شرایط است.
عوارض و تاسیسات پیش بینی نشده تحت الارضی شامل انباره و میله چاههای فاضلاب،